Press "Enter" to skip to content

Zakenvisum

Wanneer u niet op vakantie gaat, maar op een zakenreis naar Uganda gaat dient u in bezit te zijn van een zakenvisum.

Bij het aanvragen van dit visum is het noodzakelijk om de volgende documenten aan te leveren:

  • Paspoort dat minstens 6 maanden geldig moet zijn na vertrekdatum
  • Een uitnodigingsbrief ( dit is een brief van de uitnodigende partij)
  • Een bewijs van een ticket
Mission News Theme by Compete Themes.
Contact Consulaat Uganda

Neem contact met ons op via:

Ugandaconsulaat@outlook.com