Press "Enter" to skip to content

Toeristenvisum

Welke documenten heeft u nodig voor een vakantie naar Uganda?

Bent u van plan om binnenkort een reis naar of via Uganda te maken? Dan dient u in bezit te zijn van een internationale paspoort en een visum voor Oeganda.

Om als toerist een reis naar Oeganda te maken, heeft u een toeristenvisum nodig. Er zijn drie verschillende mogelijkheden om een visum voor Oeganda aan te vragen:

mogelijkheid 1: U vraagt het visum bij de ambassade in Brussel aan

Mogelijkheid 2: U vraagt het visum online aan bij visumaanbieders

Mogelijkheid 3: U vraagt het visum bij aankomst in Oeganda aan

 

Of het visum een maand of drie maanden geldig is, wordt bepaald door de immigratiebeambte. Dit hangt af van de reden die u voor uw reis opgeeft. Het is raadzaam om het visum enkele weken voor uw vertrek aan te schaffen.

 

Naast een toeristenvisum is er ook een zakenvisum. Wanneer u op een zakenreis gaat dient u dit in bezit te hebben.

Mission News Theme by Compete Themes.
Contact Consulaat Uganda
close slider

Neem contact met ons op via:

Ugandaconsulaat@outlook.com